Ιουν
08

Τριήμερη Εθελοντική Αιμοδοσία

 

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Μυτιλήνης προσκαλεί όλους τους συμπολίτες μας στην προγραμματισμένη τριήμερη Εθελοντική Αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί τη Τρίτη 13, Τετάρτη 14 και Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017, ώρες09:00 π.μ. – 14:00 μ.μ. και 17: 00 μ.μ. – 21: 30 μ.μστο Εμπορικό Επιμελητήριο Λέσβου.

Ιουν
08

Δημιουργώντας γέφυρες

H Κίνηση Πολιτών ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ και οι ΓΕΦΥΡΕΣ ΤΕΧΝΗΣ (ARTBRIDGES) οργάνωσαν την Παρασκευή 2 Ιουνίου, εκπαιδευτική εκδρομή στην περιοχή της Γέρας με την ομάδα μαθητών του μουσικού εκπαιδευτικού προγράμματος και δημιουργικής πλατφόρμας ART .

Μαϊ
23

Σύγχρονη τέχνη απο τη Λέσβο στην Ιταλία

Η K-Gold Temporary Gallery παρουσιάζει τη καλοκαιρινή της περιοδεία στην Ιταλία που θα διαρκέσει απο το Μάιο εως και τον Σεπτέμβριο του 2017 με τη συμμετοχή 25 καλλιτεχνών.

Μαϊ
23

Η Λέσβος στο 81ο Διεθνές Φεστιβάλ Περγάμου

 Το Χορευτικό Συγκρότημα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ταξιαρχών "Η Πρόοδος" , εκπροσώπησε τη Λέσβο σε ένα από τα σημαντικότερα περιφερειακά Φεστιβάλ της Τουρκίας, το Διεθνές Φεστιβάλ Περγάμου, Κέρμες (17-21 Μαΐου). Είναι η τρίτη χρονιά που, μετά από πρόσκληση του Δήμου Περγάμου μέσω της Συνύπαρξης, Λεσβιακό συγκρότημα συμμετέχει στο Φεστιβάλ.

Μαϊ
23

Έργα λόγιας και λαϊκής ανατολικής μουσικής από το ΚΕΣΑΜ

Με αναμενόμενη επιτυχία έγινε το περασμένο Σάββατο 20 Μαΐου 2017 στις 8 μμ στο φιλόξενο Θεατράκι των Αστέγων η Συναυλία λόγιας και λαϊκής Ανατολικής Μουσικής του Κέντρου Σπουδών Ανατολικής Μουσικής (ΚΕΣΑΜ) του Αναγνωστηρίου Αγιάσου, με την ευκαιρία της λήξης και της φετινής ακαδημαϊκής χρονιάς.