Ιουν
23

Η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Μιχ. Κουτσκουδή

Στο κατάμεστο παραδοσιακό καφενείο «Πανελλήνιον» έγινε την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017 στις 8:30 μμ η εκδήλωση παρουσίασης του νέου βιβλίου του Παναγιώτη Μιχ. Κουτσκουδή «Μιχάλης Λιαρούτσος. Από ώρας πρώτης έως εσχάτης» που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις ΚΨΜ.

Ιουν
23

Schools Out Festival 2017

Ο Ερασιτεχνικός Φιλοτεχνικός Όμιλος Μυτιλήνης "Μπουρίνι", σε συνεργασία με την StartFromZero Productions, παρουσιάζει  το Τζίμη Πανούση και τη  Ματούλα Ζαμάνη σε δύο ξεχωριστές συναυλίες, τον Ιούνιο στο Θέατρο Κάστρου Μυτιλήνης.

Ιουν
08

Τριήμερη Εθελοντική Αιμοδοσία

 

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Μυτιλήνης προσκαλεί όλους τους συμπολίτες μας στην προγραμματισμένη τριήμερη Εθελοντική Αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί τη Τρίτη 13, Τετάρτη 14 και Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017, ώρες09:00 π.μ. – 14:00 μ.μ. και 17: 00 μ.μ. – 21: 30 μ.μστο Εμπορικό Επιμελητήριο Λέσβου.

Ιουν
08

Δημιουργώντας γέφυρες

H Κίνηση Πολιτών ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ και οι ΓΕΦΥΡΕΣ ΤΕΧΝΗΣ (ARTBRIDGES) οργάνωσαν την Παρασκευή 2 Ιουνίου, εκπαιδευτική εκδρομή στην περιοχή της Γέρας με την ομάδα μαθητών του μουσικού εκπαιδευτικού προγράμματος και δημιουργικής πλατφόρμας ART .

Μαϊ
23

Σύγχρονη τέχνη απο τη Λέσβο στην Ιταλία

Η K-Gold Temporary Gallery παρουσιάζει τη καλοκαιρινή της περιοδεία στην Ιταλία που θα διαρκέσει απο το Μάιο εως και τον Σεπτέμβριο του 2017 με τη συμμετοχή 25 καλλιτεχνών.