Ιουν
23

Schools Out Festival 2017

Ο Ερασιτεχνικός Φιλοτεχνικός Όμιλος Μυτιλήνης "Μπουρίνι", σε συνεργασία με την StartFromZero Productions, παρουσιάζει  το Τζίμη Πανούση και τη  Ματούλα Ζαμάνη σε δύο ξεχωριστές συναυλίες, τον Ιούνιο στο Θέατρο Κάστρου Μυτιλήνης.

Ιουν
08

Τριήμερη Εθελοντική Αιμοδοσία

 

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Μυτιλήνης προσκαλεί όλους τους συμπολίτες μας στην προγραμματισμένη τριήμερη Εθελοντική Αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί τη Τρίτη 13, Τετάρτη 14 και Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017, ώρες09:00 π.μ. – 14:00 μ.μ. και 17: 00 μ.μ. – 21: 30 μ.μστο Εμπορικό Επιμελητήριο Λέσβου.

Μαϊ
23

Σύγχρονη τέχνη απο τη Λέσβο στην Ιταλία

Η K-Gold Temporary Gallery παρουσιάζει τη καλοκαιρινή της περιοδεία στην Ιταλία που θα διαρκέσει απο το Μάιο εως και τον Σεπτέμβριο του 2017 με τη συμμετοχή 25 καλλιτεχνών.

Μαϊ
23

Η Λέσβος στο 81ο Διεθνές Φεστιβάλ Περγάμου

 Το Χορευτικό Συγκρότημα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ταξιαρχών "Η Πρόοδος" , εκπροσώπησε τη Λέσβο σε ένα από τα σημαντικότερα περιφερειακά Φεστιβάλ της Τουρκίας, το Διεθνές Φεστιβάλ Περγάμου, Κέρμες (17-21 Μαΐου). Είναι η τρίτη χρονιά που, μετά από πρόσκληση του Δήμου Περγάμου μέσω της Συνύπαρξης, Λεσβιακό συγκρότημα συμμετέχει στο Φεστιβάλ.

Μαϊ
23

Καλοκαίρι 2017 - Κτήμα Οινοφόρος

Το Κτήμα Οινοφόρος συνεχίζοντας την παράδοση των επιτυχημένων καλοκαιρινών εκδηλώσεων των τελευταίων ετών και θέλοντας να δώσει μία διαφορετική νότα στα πολιτιστικά δρώμενα του νησιού μας, θα διοργανώσει και φέτος μία σειρά καλλιτεχνικών – πολιτιστικών εκδηλώσεων στις εγκαταστάσεις του, φιλοξενώντας επώνυμους και αξιόλογους καλλιτέχνες.