Οκτ
29

Για 4η χρονιά η γιορτή του ταυτόχρονου δημόσιου θηλασμού στη Μυτιλήνη

 Μητρικός θηλασμός 2016Στα πλαίσια του εορτασμού της Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, 1-7 Νοεμβρίου 2016, το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας διοργανώνει την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016 στις 11:00, μια εκδήλωση γιορτή για τον μητρικό θηλασμό, όπου συμμετέχει και η πόλη μας για τέταρτη συνεχόμενη φορά!

Η δράση “Πανελλαδικός Ταυτόχρονος Δημόσιος Θηλασμός” πραγματοποιείται για έβδομη συνεχόμενη χρονιά στην χώρα μας, σε 50 τουλάχιστον πόλεις στην Ελλάδα, με σκοπό την προώθηση, την υποστήριξη και την ενημέρωση, όχι μόνο ως λέξεις σε ένα φυλλάδιο ή σε μια ομιλία, αλλά εμπράκτως ως εικόνα και παρουσία.

Η συνάντηση πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης.

Για τη Μυτιλήνη τη διοργάνωση έχει αναλάβει και φέτος η ομάδα Ομάδα Εθελοντών και Υποστηρικτών Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Λέσβου, μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας και σας προσκαλεί την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016 και ώρα προσέλευσης 11:00 π.μ., στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, σε μια εκδήλωση γιορτή για τον μητρικό θηλασμό!

Καθώς ο θηλασμός είναι ελεύθερος και δεν υπακούει σε ωράρια, τα μωράκια που θα θέλουν να θηλάσουν γύρω στις 12.00 θα καταμετρηθούν στον Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό που θα γίνει την ίδια ώρα σε όλες τις πόλεις!

Φέτος, για την Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού, το φετινό μήνυμα είναι: «Υποστηρίξτε τις μητέρες να θηλάζουν οπουδήποτε οποτεδηποτε

 

Για 4η χρονιά η γιορτή του ταυτόχρονου δημόσιου θηλασμού στη Μυτιλήνη