Δεκ
19

Ο νέος οδηγός εκδηλώσεων της Λέσβου

Η διαδικτυακή αυτή πύλη σχεδιάστηκε με σκοπό την ανάδειξη της πολιτιστικής ταυτότητας της Λέσβου. Αποσκοπεί στη προώθηση του τόπου μας μέσω του διαδικτύου και τη γνωστοποίησή του στο ευρύ κοινό.

Συγκεκριμένα, στοχεύει στην ενημέρωση του κοινού για την πολιτιστική δράση στην Λέσβο και ώθησή του να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις, στην δυνατότητα άμεσης και αυτόματης προβολής των εκδηλώσεων, στην ανάδειξη τεχνών και καλλιτεχνών που δεν έχουν την δυνατότητα άλλης προβολής, στην ανάδειξη χώρων που παρουσιάζουν πολιτιστικό ενδιαφέρον καθώς και στην ανάδειξη περιοχών της Λέσβου, με απώτερο στόχο την πολιτιστική και οικονομική τους ανάπτυξη.

Μέσα από τις ηλεκτρονικές σελίδες του lesvoscalendar.gr, ο επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί για τα πολιτιστικά δρώμενα της Λέσβου, από εορταστικές εκδηλώσεις, θεατρικές παραστάσεις, κινηματογραφικές προβολές, συναυλίες, εκθέσεις, παρουσιάσεις, επιστημονικά συνέδρια, σεμινάρια, ημερίδες, διαλέξεις, ομιλίες, πανεπιστημιακές εκδηλώσεις, μέχρι τοπικά πανηγύρια στα χωριά του νησιού.
Ο οδηγός δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να ενημερωθεί για τις πρόσφατες και μελλοντικές εκδηλώσεις. Μπορεί να επιλέξει την κατηγορία εκδηλώσεων που τον ενδιαφέρει ή τον τόπο διεξαγωγής. Από το ημερολόγιο μπορεί να δει πόσες και ποιες εκδηλώσεις συμβαίνουν κάθε μέρα για τους επόμενους μήνες.Το lesvoscalendar.gr δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να καταχωρήσουν τις εκδηλώσεις τους δωρεάν με μια απλή εγγραφή στον ιστοτόπο αλλά και να διατηρούν δική τους ατζέντα με τις εκδηλώσεις που επιθυμούν να παρακολουθήσουν.

Ο νέος οδηγός εκδηλώσεων της Λέσβου