Ιαν
14

Μια νέα αρχή

Μέχρι τώρα ζούμε τις μικρές μας ιστορίες, στο κέντρο και τις συνοικίες...

Το 2010 επαναπροσδιορίσαμε τις ανάγκες μας, αναθεωρήσαμε τις αξίες μας, ζήσαμε πολυποίκιλες ανατροπές σε ζητήματα και θέματα που ως σήμερα θεωρούσαμε δεδομένα. Περίεργες ξενόφερτες λέξεις όπως Γουικιλίκς, ΔουΝουΤου, τροϊκανός, σπρεντ, σοσια(ληστής) εισέβαλαν απότομα στην καθημερινότητα μας.

Η συνεχής προσπάθειά μας να κατανοήσουμε τι ακριβώς συμβαίνει και η βεβαιότητά μας πως ήδη ξέρουμε, το πάθος μας ή η απάθειά μας, η ελπίδα μας ή η μοιρολατρία μας, η δράση μας ή η αδράνειά μας, αυτά θα συνθέσουν, την ιστορία των επόμενων γενεών.

Ευχή μας είναι, το 2011, να συνειδητοποιήσουμε ότι η ζωή είναι όμορφη και οποιοδήποτε εμπόδιο και ατυχία αντιμετωπίζεται   με τη δύναμη της ψυχής μας, το πείσμα και τη συνεργασία όλων μας!

 

Κάθε τέλος λοιπόν, μια νέα αρχή. Επιμένουμε στον πολιτισμό και τον εντάσσουμε στη ζωή μας...

Το lesvoscalendar ήρθε για να σας ενημερώνει για κάθε εκδήλωση που συμβαίνει σ' αυτήν την τόσο όμορφη αλλά παραμελημένη άκρη της Ελλάδας. Σ' αυτή την προσπάθεια σας θέλουμε αρωγούς. Μπορείτε δωρεάν και χωρίς καμία δέσμευση να γίνετε μέλη και να αναρτήσετε εδώ ότι "παίζει" στην περιοχή σας κι εμείς με χαρά θα το μεταφέρουμε στους υπόλοιπους συμπατριώτες μας. Άλλωστε, όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα...

Μια νέα αρχή