Ιουν
23

Η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Μιχ. Κουτσκουδή

Στο κατάμεστο παραδοσιακό καφενείο «Πανελλήνιον» έγινε την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017 στις 8:30 μμ η εκδήλωση παρουσίασης του νέου βιβλίου του Παναγιώτη Μιχ. Κουτσκουδή «Μιχάλης Λιαρούτσος. Από ώρας πρώτης έως εσχάτης» που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις ΚΨΜ.

Ιουν
08

Δημιουργώντας γέφυρες

H Κίνηση Πολιτών ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ και οι ΓΕΦΥΡΕΣ ΤΕΧΝΗΣ (ARTBRIDGES) οργάνωσαν την Παρασκευή 2 Ιουνίου, εκπαιδευτική εκδρομή στην περιοχή της Γέρας με την ομάδα μαθητών του μουσικού εκπαιδευτικού προγράμματος και δημιουργικής πλατφόρμας ART .

Μαϊ
23

Έργα λόγιας και λαϊκής ανατολικής μουσικής από το ΚΕΣΑΜ

Με αναμενόμενη επιτυχία έγινε το περασμένο Σάββατο 20 Μαΐου 2017 στις 8 μμ στο φιλόξενο Θεατράκι των Αστέγων η Συναυλία λόγιας και λαϊκής Ανατολικής Μουσικής του Κέντρου Σπουδών Ανατολικής Μουσικής (ΚΕΣΑΜ) του Αναγνωστηρίου Αγιάσου, με την ευκαιρία της λήξης και της φετινής ακαδημαϊκής χρονιάς.

Απρ
14

Η Περιφορά της Ρόκας στη Μόρια

 

Τη Μεγάλη Πέμπτη το πρωί, αναβίωσε όπως κάθε χρόνο τέτοια μέρα στη Μόρια, το πατρογονικό πασχαλινό έθιμο “Η Περιφορά της Ρόκας”.
Απρ
13

Μεγάλη προβολή της Λέσβου στη Θεσσαλονίκη

Με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσίαση της έκθεσης «ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ» στον εκθεσιακό χώρο «Γενί Τζαμί» στη Θεσσαλονίκη.